Milliós nyomravezetői díj az érdi gyilkosság ügyében is

Akt.:
Budapest – Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki szerdán a Pest megyei rendőrfőkapitány a november elsejei érdi kettős gyilkosság tettesének mielőbbi kézre kerítése érdekében, akárcsak nemrégiben a mendei kettős gyilkosság ügyében – tájékoztatta a főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea felidézte, hogy november elsején este egy idős házaspárt találtak holtan érdi családi házukban. Már az első szakvélemény megállapította, hogy a halálukat idegenkezűség okozta, így megindult a nyomozás ismeretlen tettes ellen, de még nem vezetett eredményre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) vezetője nettó egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a gyilkos mielőbbi megtalálása érdekében. A pénz a tettes személyét, a bűncselekmény körülményeit érintő pontos, érdemi információval rendelkezőnek fizethető ki. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli – mondta a szóvivő.

Hozzátette: a Mendén októberben elkövetett gyilkossági ügyben is érvényben van egy, szintén egymilliós nyomravezetői díj. (A Pest megyei településhez tartozó Pusztaszentistvánon szintén egy idős párt öltek meg.)

Mindkét bűncselekménnyel kapcsolatban a PMRFK bűnügyi osztályán vagy telefonon a (06-1) 236-28-83-as, valamint az ingyenes (06-80) 555-111-es számon és a központi segélyhívókon várják a bejelentéseket.

– MTI –
hirdetés