Helyi közélet

2008.03.30. 13:00

Megkérdeztük: melyik a kedvenc filmje?

<p>Debrecen – Halálsoron, Az utolsó mohikán, A hét mesterlövész, Üvegtigris – ezek a címek hangzottak el, amikor arról kérdeztük az embereket, melyik a kedvenc filmjük. <dia width="900" height="700" alt="Megkérdeztük: melyik a kedvenc filmje? 2008.03.30."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k__melyik_a_kedvenc_filmje__2008/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: melyik a kedvenc filmje? 2008.03.30." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/melyik-a-kedvenc-filmje.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A Halálsoron a kedvencem, Tom Hanks főszereplésével. Nagyon meghatódtam rajta, ami ritkán fordul elő velem filmek nézése közben. A színészi alakítás is zseniális.
Pék Andrea
gyeden lévő kismama

Az utolsó mohikán a kedvenc filmem, mert az igaz szerelemről és az önfeláldozásról szól, s mivel romantikus alkat vagyok, ezt nagyon díjaztam.
Molnár Andrea
vegyészmérnök

A keserédes filmeket szeretem, amelyek az életről szólnak, s nem feltétlenül kell jól végződniük. Kedvelem a spanyol filmeket, Pedro Almodovar a kedvenc rendezőm.
Szabó Orsolya
olasztanár

A vígjátékokat szeretem, amelyek feldobják, pihentetik, kiemelik a hétköznapokból az embert. Például az Üvegtigris is közéjük tartozik, különösen az első része tetszett.
Róza Krisztián
felszolgáló

Amíg diák voltam, az amerikai westernfilmeket szerettem, különösen A hét mesterlövészt. A televízióban ma már nem nagyon nézek filmeket.
Antal Tibor
őstermelő

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában