szon-sportoldal

2007.11.27. 11:59

Az ősz legnagyobb meglepetése

<p>Balkány - Általános elképedésre az esélytelenebb Balkány nyert a listavezető otthonában. <A href="http://apps.szon.hu/download/kmtippek/balkany6.pdf"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Krónika. Az ominózus bajnoki.</B></A> [.pdf - 50KB]</p>

„Tessék???”, „Az nem létezik...”, „Nem fordítva?”, „Ezt nem hiszem el!”... És még sorolhatnánk a reakciókat, amikor futótűzként terjedt el a balkányi bravúr híre. A feljutásra legesélyesebb, őszi listavezető debreceni ligacsapat otthonából hozta el a három pontot a Selyem-alakulat Vass góljával. Előzetesen a gólkülönbség mértékét latolgatták a realisták, aztán az Oláh Gábor utcai műfüvön borult a papírforma.

– Bíztam a döntetlen körüli szoros eredményben. Aztán, ahogy telt-múlt az idő, egyre inkább meggyőzött a játékunk. Remekül védekeztünk, jól hoztuk ki a labdákat, és veszélyesen kontráztunk. Ellenfelünk csupán egy kapufáig jutott – idézte fel a mérkőzést Selyem Nándor, a balkányiak edzője.

– Sokan a megyei másodosztályból érkeztek hozzánk, a debrecenieknél többen az élvonalban játszanak, és az osztálykülönbség ezúttal nem tűnt fel, sőt... Az eredmény bennünket igazol. Nem jön jól, hogy éppen most ért véget a szezon, de ez a váratlan siker erőt adhat az alapozáshoz.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!