időbe telt a felépülés

2020.02.28. 15:42

Fogva tartották, és megerőszakolták az énekesnőt

Nagyjából 10 éve húzódott vissza a reflektorfényből, és csak most árulta el, hogy min ment keresztül. Egy durva bűntény áll a háttérben, amit csak most, jó pár év után árult el az énekesnő, Duffy.

(FILES) In this file photo Singer Duffy arrives for the Brit awards at the Earl's Court exhibition centre in West London on February 18, 2009. The annual event looks to honour successful artists from the British music scene over the previous year. - The Welsh soul singer Duffy on Tuesday attributed her long musical hiatus to a violent assault that saw her "raped and drugged and held captive over some days". (Photo by LEON NEAL / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: LEON NEAL

A walesi származású, 35 éves Duffy már 10 éve eltűnt a reflektorfényből.

A színész- és énekesnő első albuma (Rockferry) 2008-ban jött ki, majd rá két évre a második is kikerült (Endlessly). Ezek után, még 2010-ben bejelentette, hogy két évig szünetelteti zenei karrierjét, és majd csak 2012 után tér vissza, és kezd dolgozni harmadik albumán. A lemez azóta sem jött ki – számol be az Origo.

Duffy kitett egy képet az Instagram-oldalára, ami mellé részletesen leírta, miért tűnt el az elmúlt évtizedben:

„el sem tudjátok képzelni, hányszor gondoltam már rá, hogy leírom ezt. Arra, hogyan írom meg, vagy hogyan fogom magam érezni utána. Nos, nem vagyok teljesen biztos abban, hogy ennek most van itt az ideje”

– kezdi a bejegyzést.

Aztán leírja, hogy tavaly nyáron felkereste egy újságíró, aki annyira kedves volt, hogy mindent elmondott neki. Duffy azt írja,

„annyira jó volt végre beszélni. Higgyétek el, biztonságban és jól vagyok, de az igazság az, hogy megerőszakoltak, bedrogoztak, és fogva is tartottak néhány napig. Túléltem, de a felépülés időbe telt.”

Borítókép: Duffy 2009. február 18-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!