röviden

2019.10.11. 14:27

Bursa Hungarica Nádudvaron is

Helyi népművészeket is díjaztak a napokban: rövid hírek a hajdú-bihari településről.

Egyetemisták, főiskolások, vagy oda jelentkezők pályázhatnak szociális alapon november 5-ig. Nádudvar önkormányzata csatlakozott a hátrányos szociális helyzetű felsőoktatási hallgatók, illetőleg felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok támogatására létrehozott Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszer 2020. évi fordulójához.

Három príma-díjas Nádudvarról

Ilyen még nem volt! Ebben az évben a Nádudvari Népi Kézműves Szakközépiskolája és Kollégiuma három egykori diákja vehette át a Prima Junior Díjat Magyar Népművészet és Közművelődés kategóriában. Marton-Bőczy Boglárka nemezkészítő, Demeter Anita bőrműves és Széles Zsolt fafaragó. Mindannyian díszes emlékplakettet, valamint kétmillió forint pénzjutalmat kaptak.

Szervezésről, rendezésről egy profitól

Görög Ibolya ismét színvonalas, humorral átszőtt előadást tartott a helyi művelődési központban a napokban. A megye közművelődési szakembereinek szervezett, de bárki számára díjtalanul látogatható fórumon az ország legismertebb protokollszakértője a rendezvények protokolljáról, öltözködésről adott hasznos gyakorlati tippeket.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában