Mikepércsi gyermektáborban jártak a rendőrök

Mikepércsi gyermektáborban jártak a rendőrök
© Fotó: police.hu
Mikepércs – A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársai programokat szerveztek 2016. július 12-én a Mikepércsi Önkormányzat által rendezett nyári gyerektáborba.

Haraszti Zsolt r. főtörzsőrmester, bűnügyi technikus megmutatta a gyerekeknek a nyomkutatás és nyomrögzítés technikáit. Pálfi Lajos r. főtörzszászlós, körzeti megbízott, valamint Lukács Péter, a speciális mentők munkatársa pedig kutyás bemutatót tartottak, amin keresztül a gyerekek megismerhették a kábítószerkereső- és járőrkutyák, valamint gazdáik munkáját.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Tóth János r. főtörzsőrmester olyan ügyességi pályát állított fel, ahol a gyerekek elsajátíthatták a KRESZ alapvető szabályait, ezzel segítve a biztonságos részvételüket a közlekedésben. A legügyesebb táborozókat a körzeti megbízott ajándékkal jutalmazta.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

Pálfiné Gnáj Erika r. törzszászlós, bűnmegelőzési referens előadásában összegezte a diákokkal azt, milyen szabályokat tanultak a nap folyamán és azokra miért van szükség, majd a tanulók elmesélték milyen élményekkel lettek gazdagabbak.

– police.hu –