Mik a terveid nyárra?

Mik a terveid nyárra?
© Fotók: Matey István
Debrecen – Utazás? Munka? Sok-sok pihenés? Nézzük, hogy válaszoltak a debreceniek.

– Már tavaly is voltam nyári munkán, ebben az évben is tervezem. Zsebpénz-kiegészítésnek remek, ugyanis nyaralni abból szoktam menni – nyilatkozta lapunknak Béres Alexandra.

– A remélhetőleg sikeres érettségi után kipihenem magam a nyáron. Biztos vagyok benne, hogy el fogok jutni a Tisza partjára és a Balatonhoz is – válaszolta Danyi Zoltán.

– A suli végeztével lazítani fogok a barátaimmal. Ha összejön, akkor elnézünk pár fesztiválra, ahol átadjuk magunkat a zenének és a semmittevésnek – mondta mosolyogva Ferge Renáta.

– Miután a nyáron összeszedtem egy kis pénzt, elmegyünk az ismerősökkel kikapcsolódni, fürdőzni. Ebben az évben kimarad a hosszabb nyaralás – árulta el terveiről Kerekes Judit.

Timár Gabriella az elképzelései szerint rengeteget fog pihenni, emellett a barátaival tölti az időt. Mennek nyaralni is, bár még kijelölt cél nincs. Hozzátette, számára mindegy, hogy tópart vagy hegyvidék, a lényeg, hogy új környék legyen.

Vámosi Ábel is az érettségi, és az arra való felkészülés fáradalmait küzdi le első körben. Az osztálytársaival a Tisza-tóhoz fognak menni, de tervezi, hogy részt vesz az iskolai vízitáborban is.

HBN|Fotók: Matey István