Miért szeretjük Debrecent?

Miért szeretjük Debrecent?
© Fotók: Molnár Péter
Négy éve tanulok itt, eddigi tapasztalataim alapján kiemelkedőnek találom az egyetemi életet. Nagyon tetszik a pörgős, nagyvárosias légkör – mondta Kovács Ágnes.

Bár az ország második legnagyobb városa, véleményem szerint mégis egyfajta nyugalom jellemzi. Az itt élő emberekkel is csak jó tapasztalataim vannak – hallottuk Citrák Pétertől.

Szilágyi Anikó gyermekkorától fogva Debrecenben él, máshol nem is tudná elképzelni. Családjával szeretik város hangulatát és változatos eseményeit.

– Itt mindenki megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőségeket, és a hozzá illő szabadidős tevékenységeket. Személy szerint jobban kedvelem, mint Budapestet – válaszolt dr. Matkó Boglárka.

Barátnője, dr. Czirják Katalin úgy véli, a kisvárosi hangulat kedvezőbb, mint amivel fővárosunkban találkozhatnak az emberek. A programkínálattal és az itt élő emberekkel nincsen probléma, mindössze a munkavállalás során akadhatnak nehézségek – fogalmazott.

Békési Zoltán egy szerethető, eseménydús városnak látja Debrecent. Úgy érzi, a továbbiakban is szívesen élne, valamint dolgozna a hajdúsági városban.

– MTI –

Címkék: