Miért nem vettek inkább Maseratit Debrecenben?

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Debrecen – Új Volkswagen Passatokat szerzett be a debreceni polgármesteri hivatal nemrég. Megnéztük, hogy mi jött volna ki még az árából. Egy jó Volvo, vagy egy jó öreg Maserati? Szavazzon!

Mint ismert: Lecserélte Debrecen vezetése két régebbi szolgálati autóját 22,7 millió forint ráfizetéssel. A leadott járművek 7 éves Volkswagen Passatok voltak és helyettük új, ugyancsak Volkswagen Passatokat szereztek be. A polgármesteri hivatal szerint a régi járművek 350 ezer kilométert tettek meg, és a fenntartásuk egyre költségesebb volt ez indokolta a cseréjüket. A régi járgányokat egymillióért számítja be a Debrecen Autóház Zrt…


Milyen autót választanék, ha én lennék a polgármester?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Megnéztük, hogy ha elpasszolták volna a két régi Passatot, darabját kétmillió forintért (a hasznaltauto.hu kínálata szerint még úgy is jó vétel lett volna), akkor 12-13 millióért, milyen autót tudtak volna még venni.

A Volvo S80-as nem lett volna rossz választás, a Diesel változat a jobbikból (mármint nem a pártból) 11,7 millió forint. Pécsett a polgármester hivatal például erre a márkára esküszik.

A Ford tuning Mondeoja, a Vignale sem péksüti, a hibrid típus alig van valamivel 11 milla fölött, meg lehetett volna tolni az ökobio vagy miafene tudatosságot.

vignale

Ha már Magyarországon van a Mercedes, akkor lehetett volna egy faintos E-osztály limuzint venni, 12-től indul az ára. Jól mutatott volna, hogy tessék, mi helyit veszünk, éljen a magyar gazdaság felvirágoztatása!

mercedes-benz-e-class

Ha nagyon elszabadult volna a fantázia, akkor 20-ból kijön két régebbi Maserati, vagy két új Ford Mustang, aztán beparkolhatnának vele a városháza elé, mint egyszeri jobbikos a sétálóutcába.

– HAON –


Új autókat vett a polgármesteri hivatal
Debrecen – A Jobbik szerint túl drágán szerezték be a két új szolgálati járművet.