Miért megy ki a Campusra Barcsa Lajos?

Akt.:
Miért megy ki a Campusra Barcsa Lajos?
© Fotó: Derencsényi István
Debrecen – A Clean Bandit és Jess Glynne rajta van a listán.

Rég nem látott barátok találkahelye a Campus Fesztivál – Barcsa Lajos ezt szereti benne a leginkább.A gazdasági, pénzügyi feladatokért felelős alpolgármester a külföldre vagy az ország másik végére költözött osztálytársakkal, cimborákkal felköltött diskurzusok vonzzák a nagyerdei zöld óriások árnyékába egy hűs ital mellé.

Mint mondta, idén ő is igyekezett úgy intézni a szabadságát, hogy lehetőleg minden nap eljusson a rendezvényre. – Az összes Campuson jártam, amióta a stadionnál otthonra talált. Komfortos és nagyon hangulatos, a Vekeri-tavi helyszínnel szemben közel van a belvároshoz, ezért az idősebbek is szívesen elmennek egy-egy programra. Jó tapasztalatom, hogy a debreceni bulizók összességében viszonylag fegyelmezettek, nem történt még semmilyen hírhedt rongálás, balhé. Ez jó bizonyítványt állít ki városról is – felelte kérdésünkre.

Az alpolgármester azt ígérte, – feleségével és cimboráival együtt – biztosan égbe emeli kezeit a Jess Glynne, valamint a Clean Bandit színpada előtt, de szeretne minél több zenei élményt szerezni.

HBN-Habe


Campus Fesztivál: a lényeg egy helyen!

Debrecen – Testközelből követjük nyomon az idei év legnagyobb debreceni buliját, a Campus Fesztivált. Beharangozók, hangulatjelentések, fotók és videók minden mennyiségben!

hirdetés