Miért a Te anyukád a legjobb? Mondd el nekünk!

Akt.:
Miért a Te anyukád a legjobb? Mondd el nekünk!
Ezennel létrehoztunk egy virtuális üzenőfalat, ahol kifejtheted, hogy miért a TE anyukád a legjobb a világon. Ne feledd, vasárnap anyák napja, lepd meg őt egy szép virággal is!

MÁTÉ: “Azért az én anyukám a legjobb a világon, mert kedves, mert sokat mosolyog, mert mindig a kedvemben akar járni, mert a legfinomabb ételeket készíti el nekem. Azért az én anyukám a legjobb a világon, mert imád velem együtt Spongyabobot és más meséket nézni, és mert neki mindent elmondhatok. Azért az én anyukám a legjobb a világon, mert senki sem szeret annyira, mint amennyire Ő szeret engem!”

Stella: ” Azért mert szeret ,vigyázz rám,ápol ha beteg vagyok. elvisz mindenhová .főz mos takarít ránk bebugyolál és puszit ad lefekvéskor mesét olvas és ő a legszebb a világon.”

krisztina: “mert mind azt amit nem adhattam meg meg a kis fiamnamnak azt o meg adta koszonom szeretlek anya”

Panna: “Azért Ő a legjobb, mert engedékeny, kedves. Azért, mert mindig megdicsér. ”

Eszter: “Az anyákat becsülni tisztelni kell. Az én anyukám több min egy anya, egy barátnő is egyben. Mindig arra tanít , hogy az ember legyen őszinte,becsületes és udvarias minden helyzetben. Maximálisan kiveszi a részét az ünnepekből,játékból és a TANITÁSBOLMindig és minden helyzetben lehet rá számitani, ezért SZERETEM ŐT!!”

Alexandra: ” Az én anyukám a legjobb….felnevelt engem és 2 öcsémet. Egészségesek és boldogok vagyunk. Mindent megkaptunk amit csak kicsi szánk kért. És nem csak hogy minket felnevelt, de más olyan gyerekeknek is segít akikkel az anyukájuk nem akar vagy nem tud törődni. Nevelőszülő lett. Már 8 gyerkőc költözött be hozzánk eddig, hosszabb rövidebb időre.. A 8-ból egyet örökbe is fogadott. Jelenleg is az örökbefogadotton kívül még 3 gyerkőc van nálunk. De azokat se feledi akik már valamilyen úton módon már elköltöztek tőlünk…tartja velük a kapcsolatot amennyire csak lehet (születésnap, névnap, nyaralás) hát ezért az én ANYUKÁM (anyukánk) a legjobb. 🙂 <3″

Judit (Zsuzsi): “Miért is az én Anyukám a legjobb? Ezt pár sorban nagyon nehéz megfogalmazni. Amióta csak az eszemet tudom, a testvéreim és én voltam Neki a legfontosabbak. Ő mindig a háttérbe szorult, a lehetőségein felül teljesített, teljesít mindent… csak azért, hogy nekünk jó legyen. Tisztességre, becsületességre nevelt bennünket. Szeretettel fordul felénk… Amikor betegek voltunk, ápolt… Tanított, okított… A mai napig számíthatunk rá bármikor, bármiben, pedig már mindhárman kirepültünk. Hálát adok a jó Istennek, hogy ilyen szerető, gondoskodó Édesanyám van! Köszönöm Anya, hogy vagy nekem/nekünk! – A végén kicsit elkanyarodnék a tárgytól, szeretném megemlíteni Édesapámat is, akinek szintén sokat köszönhetek! – Szeretlek benneteket!”