Mi történt a hétvégén megyénkben?

Mi történt a hétvégén megyénkben?
Nézze meg, mit történt a hétvégén Hajdú-Biharban!

Második világháborúból itt maradt bombát találtak Debrecenben, a Széchenyi utcában földmunka végzés közben a dolgozók szombaton délelőtt.

Szólt a citera, szállt a dallam az Aratódal Fesztiválon 

Immár harmadik alkalommal adott otthont a Summás- és Aratódal Fesztiválnak a Debreceni Művelődési Központ Józsai Közösségi Háza szombaton.

Fedett helyen volt a családi nap 

Megalakulását követően minden évben megrendezi – az idei szombaton volt, és már a tizenhetedik – Debrecen Családsegítő és Gyermekjóléti Központja Családi Napját a Víztorony utcában.

 

Közlekedés fehér bottal és kerekes székkel 

Sötét szoba és a Tapintott tárlat segítségével igyekezett elősegíteni a Fehér Bot Alapítvány azt, hogy az irodába betérők ízelítőt kaphassanak a fogyatékkal élők mindennapjaiból.

 

Elsőáldozás Pocsajban 

Ez évben június 27-én, vasárnap tettek tanúbizonyságot hitbéli tudásukról Pocsajban az elsőáldozók.

 

Köztéri szobrok fotókon 

A Hajdúvárosok köztéri szobrai fotókon című kiállítással nyílt meg június 25-én a Hajdúvárosok Találkozója, melyet ebben az évben immár 16. alkalommal rendezett meg Hajdúszoboszlón a Kovács Máté Városi Művelődési Központ.

 

Már 200 ezernél is többen mondanának le a tűzijátékról 

Már 200 ezernél is többen csatlakoztak egy ismert közösségi portálon ahhoz a kezdeményezéshez, hogy ne legyen tűzijáték augusztus 20-án, a pénzt inkább kapják meg az árvízkárosultak. A kormány is jelezte már korábban, hogy tárgyalnak a kérdésről és jövő heti ülésükön döntenek.

 

Diplomaosztók a Debreceni Egyetemen 

Több karon is diplomát osztanak ma az egyetemen. Nézze meg a képeket!

 
Debrecen. Ingyenes anyajegy tanácsadást és szűrést tartottak a DOTE Bőrgyógyászati Klinikájának szakorvosai a hétvégén Debrecenben az Aquaticumban.
 

 
 
2010. június 16-án 10 órától a vámospércsi Művelődési Ház kistermében került megrendezésre a kistérségi fejlesztési projekt soron következő területfejlesztési rendezvénye, melyen a helyi vállalkozók, civil szervezetek és a lakosság vettek részt.
 

 
 
Nézze meg ki merre bulizott szombat éjszaka!