Mi történt Hajdú-Biharban csütörtökön?

Mi történt Hajdú-Biharban csütörtökön?
Nézze meg, mit történt tegnap a megyénkben!

 
Baumgartner Zsolt Formula I-es, és Turi Tamás többszörös magyar bajnok rallyversenyző fékteszt bemutatót tart Debrecenben a Csapó utcán.
 

 
 
A mai Városi Közgyűlés után tartott sajtótájékoztatón 3 bejelentést tett a sajtónak.
 

Sötét szoba és Tapintott tárlat Debrecenben

Sötét szoba és Tapintott tárlat Debrecenben 

Debrecen – Hogyan lehet cipőt befűzni, zoknit párosítani, süteményt enni vagy épp ruhát próbálni koromsötétben? Mindez és még sok minden más kiderül a Civilek éjszakáján.

 
A vöröshasú vagy fehérajkú tamarin a debreceni Nagyerdei Kultúrparkban szórakoztatja közönségét.

Az interneten olyan körlevél kering, amelyben arra kérik a felhasználókat, támogassák a kezdeményezést, melynek lényege, hogy az auguszts 20-i tűzijátékra fordítandó összeget az árvízkárosultak javára ajánlják fel.

A Debreceni Egyetem Tudományegyetemi Karok jelenlegi elnöke, Fábián István professzor 2010. július 1-i hatállyal lemondott pozíciójáról, ezért a DE TEK pályázatot írt ki a következő három év vezetői tisztségének betöltésére.

Debrecen – Iskolák, óvodák vezetőinek kinevezéséről a Debreceni Sportcentrum Kft. és a Nagyerdei Kultúrpark Kft. ügyvezetőinek kinevezéséről, településrendezési terveket érintő módosításokól, ingatlan átadásáról döntenek a csütörtöki közgyűlésen a város önkormányzati képviselői.

Antennaerdő a debreceniek feje felett 

Aki néha-néha feltekint egy-egy panelház, vagy magasabb épület tetejére, az bizony igencsak elcsodálkozhat, hogy milyen antennarengeteg van némely háztetőn Debrecenben.


A 88.utca foglyait láthatták 

Neil Simon A 88. utca foglyai című vígjátékának szerdai előadásával folytatódott a ny ári színházi sorozat a Kölcsey-főiskola udvarán.