Mi lehet egyenrangú a szexszel a férfi fejében?

Mi lehet egyenrangú a szexszel a férfi fejében?
Reggelizz úgy, mint egy királynő, és készíts amerikai palacsintát! Különböző ötleteinkkel variálva szinte a hét bármely napján újjávarázsolhatod.

Sokan állítják, hogy az összebújás mellett a pasi agyában nem fér meg semmi egyéb. A férfi azonban azt mondja: csak majdnem.

Ha most korai magömlést produkálnánk szájjal, akkor értekezésünk a témában ennyi lenne: nagyjából semmi nem lehet egyenrangú a szexszel. Mert csupán kuzinjai vannak. A szex magának való, ezek csak néha jönnek hozzá, vasárnaponként délben az elefántcsonttoronyba. Távoli rokonok, akik sosem értik, hogy ez a mágnesszagú egyszeri mi a fenéért mosolyog olyan titokzatosan, rokonszenvesmód sunyin, miközben kanalazzák a húslevest.

A szexet ugyebár bajosan nevezhetjük hobbinak – vagy, ha az, hát műveli mindenki, nem úgy, mint például a bélyeggyűjtést vagy a petanque-ot. Ki kell, hogy jelentsük továbbá: azok a dolgok, melyek előkelő helyen szerepelnek a szex mellett a férfifejben, olyan mondjad már, mik, melyek általában magukban hordozzák a szex lehetőségét is. Épp ezért magafajták. Ez már csak így van.

A cikk a www.femina.hu oldalon folytatódik »

Címkék: , ,