Mi folyik itt, urak?

Akt.:
Mi folyik itt, urak?
© Fotó: Derencsényi István
Kedd esti hír: az MLSZ fegyelmi bizottsága a DVSC–Újpest találkozó mindkét résztvevőjét 50 ezer forintra büntette a szurkolók viselkedése (az ellenfél és más sportszervezet szidalmazása) miatt. A sportesemény helyszíni tanújaként majdnem elharaptam képzeletbeli tollam számban forgatott végét, elolvasva a hétvégi fordulókat keddenként követő retorzió legújabb gyöngyszemét. Égerházi Péter jegyzete.

Ezt most nagyon „benézte” a színvak, de még a hangok irányát megkülönböztetni is képtelen szövetségi funkcionárius, mert a lilák az északi kapu mögül tényleg adtak egy kicsit az ősellenség Fradi-hívőknek, de a hazai nézők aligha szidtak ellenfelet vagy sportszervezetet, mert hangjuk sem volt. Pontosabban kórusuk, vagy ha most már az egyéni bekiabálások is számítanak, akkor tényleg inkább sakkmeccsre kell járni. Mivel a „miattuknemjárnakacsaládokmecsre” ultrák testületileg távol maradtak a déli kapu mögötti helyüktől, és szinte kongott az ürességtől a nagyerdei ékszerdoboz, halvány fogalmam sincs, kik követhették el az ellenfél és más sportszervezet szidalmazását. Gyanítom nem is fontos, mert ez az újabb, ép ésszel követhetetlen bünti, még ha a sporthoz is köthető, jól illeszkedik a mai magyar valóságba.

– Égerházi Péter –


MLSZ – Százezer forintos bírság a Diósgyőrnek
Budapest – A Diósgyőr 100 ezer forintos bírságot kapott a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságától.


Az újpesti drukkerek nem érzik magukat bűnözőnek, mégis bilincsben állították őket elő
Debrecen – Nem múlt el incidens nélkül az Újpest szombati vendégjátéka, mert a lila-fehéreket elkísérő szurkolók egy csoportját előállította a rendőrség. Erről a drukkerek az egyik közösségi oldalon számoltak be felháborodottan hozzátéve, hogy nem bűnözők, ezért aránytalanul szigorúnak tartják a rendőrségi intézkedést.
További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek