Mi a debreceniek legemlékezetesebb színházi élménye?

Made in Hungária a Csokonai Színházban
Made in Hungária a Csokonai Színházban - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Egy kérdés, hat válasz: olvasóink elmondják, mi jön be nekik a világot jelentő deszkákon.

– Nekem a Made in Hungária, nagyon szép és jó előadást láttam. Visszaadta azt a hangulatot és kort, amit a darab idéz – válaszolta Oláh Rebeka.


Oláh Rebeka

Oláh Rebeka


– Havonta-kéthavonta járok színházba, szeretem a feldolgozásokat. Nekem a Nyolc nő tetszett nagyon. Esztergályos Cecília alakítása nagyon meghatározó volt – mondta Nagy Petra.


Nagy Petra

Nagy Petra


– Habár ez nem debreceni emlék, nekem Az operaház fantomja az egyik legemlékezetesebb darab. Nagyon szép díszlete volt, az egész ö­s­szhatása magával ragadott – mondta Sándor Blanka.


Sándor Blanka

Sándor Blanka


Kanyó Katára az Ódry Színpad tett nagyon jó benyomást Budapesten. – A Tajtékos napokat ott láttam, lenyűgözött a színészek alakítása, ötletesen vitték színpadra a darabot. Debrecenben szívesen látnék mozgásszínházat is, ezt hiányolom – válaszolta.


Kany├│ Kata

Kanyó Kata


Czirják Ágnes szerint a debreceni előadások kevésbé jók, mint a fővárosiak, mert a színház adottságai nem megfelelőek. – Ettől eltekintve nagyon tetszett Szabó Magdától Az ajtó, vagy a Légy jó mindhalálig.


Czirják Ágnes

Czirják Ágnes


– A mostani Rómeó és Júlia tetszik – válaszolta kérdésünkre Seprényi Ádám. – Az Ady-gimnáziumnak köszönhetően dolgozhattam is a színházban, itt a parkban is lehet beszélgetni ezekkel a remek emberekkel – tette hozzá.


Sepr├ęnyi ├üd├ím

Seprényi Ádám


HBN-VK|Fotók: Molnár Péter