Sport

2016.08.08. 11:04

Kiért szól majd a Himnusz Rióban?

Debrecen - Ezekben a sportágakban várnak magyar sikereket a debreceniek Brazíliában.

Debrecen - Ezekben a sportágakban várnak magyar sikereket a debreceniek Brazíliában.

– Hosszú Katinka feltétlenül éremesélyes, és a kajakosoktól, kenusoktól sem lepne meg egy kiváló szereplés – válaszolta Zsuga Csaba a nyitónap előtt feltett kérdésünkre.


Zsuga Csaba


– Legalább öt aranyat remélek; azt olvastam, a fogadóirodák ennyire „lőtték be” hazánkat. A vizes sportágakban erősek vagyunk, így Kozák Danutától és társaitól várom a győzelmek döntő hányadát – tekintett a jövőbe Csótó László.


Csótó László


Pikó Petra mindenkiért nagyon szorít, és úgy érzi, kis hazánk lesz a legjobb az éremtáblázaton. Az úszóink produkciójára különösen kíváncsi.


Pikó Petra


– Mindenkitől azt várom, hogy kihozza magából a maximumot. Ha ez megvan, szinte mellékes, hogy az mire lesz elég. De az úszóktól kiugró eredményekre számítok – mondta Pulinka Zsolt.


Pulinka Zsolt


– Azt remélem, Magyarország úgy szerepel, hogy büszkék lehessünk rá. Bár most nem a magyarok a favoritok, mégis abban bízom, Benedek Tibor tanítványai ismét felérnek a csúcsra – reménykedik Demers Bálint.


Demers Bálint


Szénás Szilárd úgy véli, a hagyományosan „magyaros” sportágak – kajak-kenu, úszás, vízilabda, vívás – képviselői most is hozzák magukat. Cseh Lászlótól aranyat vár, de szerinte Gyurta Dánielnek és Hosszú Katinkának is szól majd a Himnusz.


Szénás Szilárd


HBN|Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!