Mezőkövesd vs. DVSC – Edzői nyilatkozatok

Akt.:
Kuttor Attila és Herczeg András
Kuttor Attila és Herczeg András - © Fotók: Bujdos Tibor, Derencsényi István
Debrecen, Mezőkövesd – A Mezőkövesd vs. DVSC (2-2) OTP Bank Liga-mérkőzés után a két edző, Kuttor Attila és Herczeg András értékelte a látottakat.

Kuttor Attila: Változatos, jó mérkőzést játszottunk. Mindkét csapat győzelemre törekedett. Talán a végén közelebb álltunk a győzelemhez, mert vezettünk. A Debrecen egy felívelésből egyenlített, ez a veszélyes fegyverük. A végén még megvolt a meccslabdánk, de nem sikerült élni a lehetőséggel.

Herczeg András: Fordulatos, izgalmas találkozót játszottunk a Mezőkövesd ellen. A mérkőzés előtt nyilatkoztam, bármelyik csapat megnyerheti a mérkőzést. Mindkét csapat a győzelemre játszott. A hazai jó csapat. 1-0 után nem találtuk a játékunkat, csak a hazaiak egyenlítése után. A Mezőkövesd egy szép találattal egyenlített. Nagy erőket mozgattunk az egyenlítésért. Ez sikerült, a második félidő végén nagyon jól játszottunk.


Mezőkövesd vs. DVSC
Debrecen, Mezőkövesd - A labdarúgó OTP Bank Liga 2018/2019-es szezonjának 13. fordulójában a Debreceni VSC csapata a Mezőkövesd Zsóry FC együtteséhez látogatott szombaton 17.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 13. forduló ...