Méteres pitont talált egy ötéves kisfiú a WC-ben

Akt.:
Méteres pitont talált egy ötéves kisfiú a WC-ben
Nagy-Britannia – Egy ilyen idős gyermek már magabiztosan használja a mellékhelyiséget, de kis főhősünk nem biztos, hogy jóhiszeműen ül a toalettre a történtek után.

A kisfiú édesanyja, Laura Cowell arról számolt be, hogy a gyerek valósággal reszketett az ijedtségtől és őrjöngött, miután meglátta a WC-csészében lapuló hüllőt. Néhány nappal az eset előtt tapasztaltak némi dugulást a fürdőszobában, de azt álmukban sem gondolták volna, hogy egy ott ólálkodó piton okozhatja. Természetesen szakemberhez fordultak segítségért, miután fény derült a probléma valódi okára. Rob Yeldham, a helyi állatkereskedés tulajdonosa a házhoz sietett, majd befogta az egyébként még ártalmatlan, de így is egy méter hosszú bébipitont – írja a Daily Mail.

Sok befogást végrehajtottam már 10 év alatt, de WC-ben még nem találkoztam vadállattal.”

kigyo2_

A szakértő szerint a kígyó valamelyik szomszéd fürdőszobájában csusszanhatott bele a WC-be, s a csöveken keresztül kalandozva végül Cowelléknél kötött ki. A riadalom persze bőven hagyott nyomot maga után, az anyuka elmondása szerint a WC-csésze tetejét napokra lezárták, majd biztos, ami biztos, nehezéket is helyeztek rá.