Mészáros számára egyelőre csalódás a vb

Mészáros számára egyelőre csalódás a vb
A Loki hátvédje bízik benne, hogy idővel emelkedik majd a világbajnokság színvonala. Sajnos, azt kell mondanom, ismét egy gyenge színvonalú találkozót láttam – kezdte a Szlovákia–Új-Zéland mérkőzés értékelését a DVSC-TEVA belső védője, Mészáros Norbert.

Látszott, hogy mindkét gárda híján van a komolyabb VB-rutinnak, a tengerentúliak eddig még nem szereztek pontot a világbajnokságokon, a szlovák gárda pedig történetében először szerepel világversenyen. Roppant kevés helyzet alakult ki a meccsen, ennek ellenére északi szomszédaink kicsit közelebb álltak a győzelemhez. De hát ilyen a futball, az ausztrálok szinte helyzet nélkül egyenlítettek a 93. percben – mosolyodott el Mészi.

A jobb folytatás reményében

A hátvéd, annak ellenére, hogy csalódott az eddigi mérkőzések többségének iramában, becsülettel végignéz minden kilencven percet, amelyik nem ütközik a Loki edzéseivel. Ahogyan majdnem mindegyik derbi, a hétfő esti Olaszország–Paraguay is csalódást okozott, ennél azért többet vártam a címvédőtől, bár az azúrkékek hagyományosan döcögve szokták kezdeni a nagy tornákat. Mindenesetre bízom benne, hogy a későbbiekben látni fogunk jónéhány kitűnő meccset, főként az egyenes kieséses szakaszban látok erre valós esélyt – reménykedett a jobb folytatásban Mészáros Norbert.
HBN-TN