Mészáros Norbert gyermekáldás után győzelemben bízik

Akt.:
Mészáros Norbert
Mészáros Norbert - © Fotó: HBN-archív
Debrecen – A „kispapa” az Újpest elleni rangadón elért sikerrel ünnepelné meg fia születését.

Mint arról már beszámoltunk, szerdán megszületett Mészáros Milán, a DVSC-TEVA védőjének, Mészáros Norbertnek a kisfia. Az Újpest elleni, szombaton 18 órától kezdődő hazai derbi előtt (amit élőben közvetítünk) ezzel az örömteli témával kezdtük beszélgetésünket a hátvéddel, aki elárulta, a baba és édesanyja is remek egészségnek örvendenek, a legifjabb Mészáros éppen a mérkőzés napján érkezik meg otthonába. Vagyis itt a remek alkalom, hogy egy remélt sikerrel ünnepelhesse meg a család a jeles eseményt.

Bárkire veszélyesek

– Valóban, igazi rangadóról beszélhetünk, két olyan együttes csap össze egymással, amely komoly sikereket ért el a múltban, ráadásul a Loki–Újpest csatának mindig kiemelt presztízse van – vezette fel a Nagyerdei Stadionban sorra kerülő összecsapást a válogatott labdarúgó. – Az utóbbi három mérkőzésen jó formát mutattunk, igaz ugyan, hogy egy hete Pakson csak egy pontot szereztünk, ami végülis nem rossz eredmény, de természetesen ott is a győzelem volt a célunk. Az Újpest mostanában kissé kiszámíthatatlan teljesítményt nyújt, ám semmiképpen sem gondolom, hogy könnyű lenne két vállra fektetni. A lilák megmutatták már számtalanszor, hogy mindenkire veszélyesek, bízom benne, hogy kellően fel tudtunk készülni belőlük és itthon tudjuk majd tartani a három pontot. Ezzel megörvendeztethetnénk a debreceni szurkolókat és a válogatott meccsek miatt megtartott kéthetes bajnoki szünetnek is jobb hangulatban vághatnánk neki – fogalmazott Mészáros.


Ön szerint mi lesz a DVSC-TEVA - Újpest mérkőzés végeredménye?

  • Szoros meccsen nyer a DVSC
  • Sima Loki-siker születik
  • Egy góllal lesz jobb az Újpest
  • Döntetlen
  • Fölényes vendég győzelem

Összes szavazó: Összes szavazó:

Betöltés ... Betöltés ...

Hiányozhat Balajcza

A Loki játékosa szerint az eltiltott kapus, Balajcza Szabolcs biztosan hiányozni fog a vendégeknek, de… – Nem szeretnék ezzel túlságosan sokat foglalkozni. Csapatkapitányként fontos láncszem az Újpestben Balajcza, de aki a helyére áll, az is igyekszik majd bizonyítani rátermettségét – jelentette ki a védő, aki azt is elárulta, amikor először a hátvédsor jobb oldalára állították, furcsa volt számára a szerepkör, mostanra azonban már megbarátkozott a jobbhátvéd pozícióval is, ha éppen ott van rá szükség, akkor ott tesz meg mindent a DVSC sikeréért.

HBN-TN