Messi játékát nem hagyná ki a Loki csapatkapitánya

Az első körben a védekezésen volt a fő hangsúly, ugyanakkor a kiscsapatok felnőttek a nagyokhoz, jól játszanak – vélekedett a világbajnokság eddigi történéseiről Bernáth Csaba, a DVSC-TEVA csapatkapitánya.

Mint a Napló érdeklődésére elmondta, figyelemmel követi az eseményeket, bár nem tud minden összecsapást végignézni, de ezekben az esetekben is az összefoglalókat megtekinti.
– Többet vártam a világbajnokságtól – jegyezte meg, hozzátéve, hogy az eddig lejátszott meccsek többsége a „tapogatózás” jegyében telt. – Az első körben senki nem akart vereséggel kezdeni – fűzte hozzá.

Bernáth Csaba a legjobb négy közé

Bernáth Csaba a legjobb négy közé a holland, az angol, az argentin és a brazil csapatot várja; ezek mérkőzéseit mindenképpen megnézi. – A németalföldiek fiatal társaság, s elsősorban csapatként funkcionálnak jól, nekik már a négy közé jutás bravúr lenne – fejtette ki. – Az argentin Lionel Messi játéka az, amit nem hagynék ki, nagy élmény.
A Loki csapatkapitánya azt is elárulta, hogy – saját posztjából is adódóan – a hátvédeket szokta jobban megfigyelni, s dicsérte a brazilok két remek jobbhátvédjét, Daniel Alvest és az Észak-Korea ellen gólt is szerző Maicont.

Címkék: , , , ,