Mérleg szerelmi horoszkóp 2010.

Mérleg szerelmi horoszkóp 2010.
Szerelmi életed azonban kevésbé lesz szélsőséges, mint az előző években volt.

Idealizmusod ugyan most is nagyon erős, de már tudsz különbséget tenni a hízelgés és az őszinte szavak között. Ha egyedülállóként, vagy laza kapcsolatban élve köszöntöd az új esztendőt, az még nem jelenti, hogy magányos maradsz 2010-ben.

Mivel a Szaturnusz szinte egész évben a Mérleg jegyben tartózkodik, jóval kisebb lesz az a belső tűz, ami szerelmi életedre jellemző. Ha már párkapcsolatban élsz, a családi gondok nyomják el az érzelmeidet. Ha még szingli vagy, nehezen tudsz választani, mert mindenbe szeretnél belekóstolni, és nem mersz felelősséget vállalni. Áprilisban a Mars hatására gyakran elveszted a türelmed, és májusban egy kellemetlen vita vagy egy fájdalmas meglepetés döbbent rá, hogy nem jó irányba halad az életed.

 

 A nyár eleje tartogat egy érdekes találkozást, amiből – a Szaturnusz uralma alatt – év végéig akár házasság is lehet. Ha már házas vagy, a nyári bolygóátvonulások válságos napokat hozhatnak, de ezek után mindig édes a békülés.
A Plútó-átvonulásból fakadó augusztusi érzelmi felfordulás nyomán viszont megeshet, hogy végleg szakítanod kell a múlttal. Ebben az fog segíteni, aki az augusztusi újholddal érkezik az életedbe.

Forrás: Astronet.hu