Mérkőzés miatt módosul a közlekedés Balmazújvárosban

Mérkőzés miatt módosul a közlekedés Balmazújvárosban
© Forrás: Google Maps/police.hu
Balmazújváros – Balmazújvárosban június 2-án, szombaton 17 óra 30 perctől rendezik meg a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Ferencvárosi TC labdarúgó mérkőzést, amely miatt forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Ideiglenes forgalomkorlátozás lép életbe:

  • 17 óra 30 perctől előreláthatólag 21 óra 30 percig időszakosan teljes útlezárás lesz a Debreceni utca és a Kastélykert utca kereszteződésétől a Sport tér kereszteződésig. A fenti időpontban ezen az útszakaszon minden jármű, illetve gyalogos forgalom tilos. A lezárt területre az ott lakók kivételével, csak a külön engedéllyel rendelkező, illetve a vendégszurkolói gépjárművek hajthatnak be.
  • 17 óra 30 perctől előreláthatólag 21 óra 30 percig a Semsey Andor utca, Sport tér közötti útszakaszon, a Kastélykert utca felől, valamint a Sporttér utca teljes szakaszán a Debreceni utca irányában, a Semsey Andor utca felől egyirányú forgalmi rend kerül kialakításra. A fenti időpontban a Debreceni utcáról a Sport tér felé behajtani tilos.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

– police.hu –