Bulvár, celeb

2008.04.25. 06:58

Pokrivtsák Mónika beadta a derekát

<p>Több, mint hét év telt el azóta, hogy Pokrivtsák Móni megmutatta a bájait egy magazinban, akkor is csak fürdőruhában fotózhatták.</p>

A műsorvezetőt azóta többször is megkereste a nyuszis magazin, ám Móni eddig következetesen hárította a felkérést. Most azonban megtört a jég, így címlapon csodálhatja meg mindenki Pokrivtsák Mónika hibátlan alakját.

- Most érkezett el az idő testileg, lelkileg és szellemileg arra, hogy bevállaljam ezt a fotózást. Nem csak azért, mert ledobtam jónéhány kilót, hanem mert megtaláltam azt a súlyt, amivel nőies vagyok, nem túl vékony, hanem amilyennek lennie kell. Sugárzik a képekről, hogy 33 éves koromra beértem, mint nő.

Mónit sem volt könnyű rábeszélni a vetkőzésre, de a párja, ha lehet, még nála is jobban tiltakozott.

- Nagyon nehezen tudtam meggyőzni. Természetes, hogy minden férfi meg akarja tartani a barátnőjét magának. Biztosítottam róla, hogy élőben csak az övé vagyok. Végül megértette, hogy miért is olyan fontos ez nekem. Meg akartam mutatni, hogy bárki elérheti azt a harmóniát, amit én. Vállalom, hogy milyen vagyok, és ez büszkeséggel tölt el. Végül tetszettek neki is az elkészült fotók, nagyon büszke rám. Az volt a kikötésem a képekkel kapcsolatban, hogy elegáns legyen. Nem akartam túlfűtötten erotikusat, inkább szexisen elegánsat. Úgy érzem ez sikerült is. Az én ötletem volt, hogy exkluzív ékszerek díszítsenek, hiszen az ékszer is öltöztet. Igazán különleges darabokat viseltem, csak a nyaklánc, ami rajtam volt 8-9 millió forintot ér, hiszen egy hatalmas fekete gyémánt díszíti.

A műsorvezetőt szinte az egész családja elkísérte a műterembe.
- A húgom a legnagyobb kritikusom. Ha ő valamire azt mondja, hogy ne, rá hallgatok. Rajta kívül a párom és a sógorom is ott volt. Mindenki nagyon elégedett a végeredménnyel.
Nézze meg a videót is!

És egy paródia:

Nézze meg a videót is!

Forrás: Netbulvár

  • VV Anett nincs elátkozva VV Anett
  • Vágón múlott, hogy ki lesz milliomos! 
  • Mel B., a  fehérnemű-modell 
  • Valós hullát boncoltak Uri Gellernél 
  • Marilyn Monroe szex videója Marilyn Monroe

  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!