Mentsd meg a Mikulást a Debrecen Plazában

Akt.:
Mentsd meg a Mikulást a Debrecen Plazában
Ajjaj, bajban van a Mikulás! Te lehetsz az a szorgos kis manó, aki segít rajta! Nem kell mást tenned, mint eljönnöd december 3-án a Debrecen Plazába és teljesítened a különböző állomásokat, melyek után még a Mikulással is fényképezkedhetsz!

December harmadikán már 10 órától különböző kézműves foglalkozások keretén belül készíthetnek karácsonyi dekorációt és ajándéktárgyakat a kicsit és a nagyok. Több feladat is vár a gyermekekre, amellyel bebizonyíthatják, hogy mennyire ügyes kismanók ők. Persze nem csak a játékok miatt lesz érdemes ellátogatnod a Debrecen Plazába, hiszen december 3-án a Mikulás is a plaza vendége lesz!

Délután 16:30-tól a Csicseri és Borsó zenekar Mikulás váró koncertje színesíti tovább a programokat. 17:15-től pedig a Fitt Mix gyermek dance aerobik csoport tart bemutatót.

Jó tündér is válhat a látogatókból ezen a napon, mert december 3-án 16 órától ünnepélyes keretek között megnyílik a MikulásGyár. A MikulásGyár már több éve a Vöröskereszttel karöltve szervezi adománygyűjtő akcióját. Célja, hogy a mélyszegénységben élő emberek számára könnyebbé tegyék a karácsonyt. A megnyitón a Csokonai Színház is átadja adományát, valamint a színház két művésze, Varga Klári és Papp István egy kis zenés-énekes produkcióval is megörvendezteti a résztvevőket.

Minden adományozó egy 10.000 Ft értékű utazási utalványban részesül, amelyet a www.udulnijo.hu oldalon tud beváltani. Hozd el te is ruhákból, könyvekből, játékokból és tartós élelmiszerekből álló kis adományodat december 21-ig, hogy minél több család számára legyen boldog a karácsony.

www.debrecenplaza.hu

www.facebook.com/events/1742645712726722/

Programok:

– 16:00: MikulásGyár megnyitó (énekelnek: Varga Klári és Papp István színművészek)

– 16:30: Csicseri és borsó zenekar Mikulásváró koncertje

– 17:15 Fitt Mix Gyermek Dance Aerobik bemutatójahirdetés