Mentőt borított egy Opel Miskolcon

Akt.:
Mentőt borított egy Opel Miskolcon
© Fotó: boon
Miskolc – Személyi sérüléses közlekedési baleset történt vasárnap délután Miskolcon a Sajószigeti és Zsigmondy utca kereszteződésében.

A helyszínen szerzett elsődleges információink szerint, egy Opel Astra haladt a Sajószigeti utcán.

Amikor elérte a Zsigmondy utcai kereszteződést, úgy tudjuk neki zöld volt a lámpája, így egyenesen haladt tovább a Besenyői út felé, amikor a vezetője észrevett egy kékkel és szirénával közlekedő mentőautót, ami a belváros irányából közlekedett neki balról.

Fotó: boon Fotó: boon ©

Azonnal reagált, fékezett az Opel vezetője, de így is eltalálta, a szirénázó mentőautó jobb hátsó oldalát.

Az ütközéstől, a mentő megbillent és az oldalán landolt. Az Opel Astra pedig az eredeti menetirányával szemben landolt a kereszteződés sarkán.

Úgy tudjuk, a balesethez igyekvő mentőautóban senki sem sérült meg, viszont az Astrában két gyermek, az apuka, és egy várandós anyuka utazott, őket mindannyiukat kórházba szállították a mentők.

Az anyagi kár tetemes, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Fotó: boon Fotó: boon ©

Súlyos balesetek Borsodban
Miskolc - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 29-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. Egy 42 éves ungvári férfi közlekedett egy Mercedes típusú kistehergépkocsival Zemplénagárdról Dámóc felé 2017. július 29-én ...