Ment az utcán a néni, majd egyszer csak ellopták a táskáját

Ment az utcán a néni, majd egyszer csak ellopták a táskáját
© Fotó: police.hu
Derecske – A berettyóújfalui nyomozók 21 órán belül azonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 34 éves férfit.

Egy idős nő tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságra 2016. február 14-én arról, hogy Derecskén, a Bihari téren egy ismeretlen férfi kirántotta a kezéből a táskát, majd elmenekült. A helyszínre érkező rendőrök felvették a kapcsolatot a 76 éves nénivel, aki elmondta, hogy nagyon hirtelen történt az eset, és ijedtében csak annyit látott, hogy az elkövető a táskájával a Dózsa György utca irányába szaladt. A rendőrök forró nyomon megkezdték az adatgyűjtést és tanúkutatást, valamint nyomkövető kutyát is indítottak az ismeretlen tettes beazonosítása és felkutatása érdekében.

A beszerzett adatok alapján a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság munkatársainak látókörébe került egy 34 éves férfi. A nyomozók A. Istvánt 2016. február 15-én 14 óra 47 perckor otthonában kézre kerítették és előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– police.hu –

Címkék: , , ,