Mennyire vagy erotikus? Teszteld!

Mennyire vagy erotikus? Teszteld!
Teszteld önmagad! Ha válaszolsz a kérdésekre, megtudhatod, hogy állsz erotika dolgában!

Az erotikus kisugárzás nem attól függ, kinek hány férfival volt dolga, hanem attól, hogyan gondolkodunk, érzünk, és milyen hatással vagyunk a környezetünkre.

A nőies kisugárzásunk velünk született ajándék. Van, aki tud élni Isten adta adományával, és van, aki inkább elrejti. Szégyellőségből, félelemből, lényeg, hogy még véletlenül sem érintené meg egy férfi kezét – bátorításként -  vagy pillantana kacéran az erősebbik nem egyik tagjára.

“Egy magabiztos nő már önmagában csodálatos látványt nyújt – állítja a 41 éves fotós, Gábor. – Nem egy olyan modellem volt, akiknek a külsejük közel sem volt a tökéleteshez, mégis az ő képeik lettek a legkeresettebbek. Hogy miért? Olyan érzékien játszottak a mozdulataikkal, a mimikájukkal, hogy a férfiak képtelenek voltak levenni róluk a tekintetüket. Erőt, önbizalmat, erotikát és nőiességet sugároztak… kit érdekel ilyenkor, hogy itt-ott nem tökéletes az alakjuk?”

Ha kellően bízunk magunkban, az égvilágon semmit nem kell tennünk ahhoz, hogy a kiszemelt préda észrevegyen bennünket. Egy boldog és öntudatos – magával elégedett –nő szinte ragyog,nem hogy nem kell vadásznia, de ő lesz az, akit folyamatosan üldöznek.
Egy hosszabb kapcsolatban is lényeges, hogy ne veszítsd el a csáberődet, és képes legyél újból meg újból elcsábítani a kedvesedet. Az igazi nő rejtélyes és titokzatos, s mindig van a tarsolyában valami, amivel képes térdre kényszeríteni a férfit.

Tesztünkből most megtudhatod, hogy állsz az erotika kérdésével, kell –e hogy nyitottabb legyél, vagy esetleg már túlontúl profiként űzöd a nőies játékokat!?

Kattints ide a teszthez >>> 

Forrás: Nana.hu

 

Címkék: , ,