határidő

2020.02.07. 13:42

Vasárnapig lehet jelentkezni ezekre a zenei ösztöndíjra

Vasárnap éjfélig várják a fiatalok jelentkezését a Fisher Annie zenei előadóművészeti, a Kodály Zoltán zenei alkotói, valamint a Lakatos Ablakos Dezső állami zenei ösztöndíjakra, amelyek a rendszeres pénzbeli támogatás mellett fellépésekhez is segítik a fiatal tehetségeket.

A Fischer Annie zenei előadóművészeti ösztöndíj tehetséges, fiatal hangszeres és énekes szólisták pályakezdéséhez nyújt segítséget. Az ösztöndíjra 1990. január 1-je előtt született énekes szólisták jelentkezhetnek, olyanok, akik még nem, vagy korábban legfeljebb két alkalommal részesültek az ösztöndíjban – közölte a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. pénteken az MTI-vel.

A Kodály Zoltán zenei alkotói ösztöndíjra 1985. január 1-jét követően született zeneszerzők, zenetudósok jelentkezését várják. Ide ugyancsak azok pályázhatnak, akik korábban nem, vagy legfeljebb két alkalommal részesültek a támogatásban.

A Lakatos Ablakos Dezső ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be az 1990. január 1-jét követően született jazz előadóművészek, akik korábban nem, vagy legfeljebb egy alkalommal megkapták már az ösztöndíjat.

Az online pályázati űrlap és a pályázati felhívás a www.filharmonia.hu weboldalon is megtalálható, valamint közvetlenül érhető el a www.alkotomuveszet.hu weboldalon keresztül.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. idén is meghirdette az ifjú tehetségeket felkaroló állami zenei ösztöndíjakat, melynek szakmai lebonyolítója a Filharmónia Magyarország Nonprofit Kft. – írták a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában