Menekülés közben mellkason szúrta magát egy böszörményi tolvaj

Akt.:
Menekülés közben mellkason szúrta magát egy böszörményi tolvaj
© Illusztráció: Getty Images
Hajdúböszörmény – A férfi a rendőrség szolgálati autóját meglátva elmenekült az igazoltatás elől, később kést döfött magába.

Volt élettársa építkezési anyagokat vitt el tőle és a kerítésben is kárt tett – jelentette be a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon egy helyi asszony június 19-én este. A rendőrök a Nagy Imre utcában igazoltatni akarták a szintén böszörményi M. Csabát, aki a szolgálati autót meglátva nagy sebességgel elhajtott a helyszínről és a 35-ös főúton Debrecen-Józsa irányába haladt tovább – számolt be az esetről a Zsaru Magazin.


Fotó: rendőrség, repró: Sz.L. Fotó: rendőrség, repró: Sz.L. ©

Az egyenruhások erősítést kértek mialatt követték a menekülő férfit, aki a 69-es kilométerszelvénynél lassított majd megállt és bekapcsolta a vészvillogót. A vezető oldali ajtó mellé érve a járőrök meglepődve látták, hogy M. Csaba szívtájékon döfte magát egy késsel. A rendőrök azonnal mentőt hívtak hozzá, az orvosok a helyszínen ellátták, majd súlyos sérülésekkel kórházba szállították. A férfi ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, szabadlábon védekezik.
hirdetés