Helyi közélet

2015.06.14. 09:35

Három előállítás lett a kocsmai bunyó vége

Téglás - A hajdúhadházi rendőrök őrizetbe vették azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy téglási sörözőben verekedtek össze.

Téglás - A hajdúhadházi rendőrök őrizetbe vették azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint egy téglási sörözőben verekedtek össze.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2015. június 13-án 18 óra 56 perckor bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére arról, hogy Tégláson egy sörözőben többen összeverekedtek. A rendőrök a bejelentést követően a helyszínen adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy M. Ferenc bökönyi, Cs. János téglási és Sz. Ferenc hajdúhadházi lakosok előzetes szóváltást követően bántalmazták egymást. A járőrök a garázda férfiakat elfogták és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a három férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság a terheltekkel szemben garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában