Melyik a legösszetartóbb magyar település?

Melyik a legösszetartóbb magyar település?
Vegyél részt a Blikk játékán, és mutasd meg, hogy büszke vagy a helyre, ahol élsz! A „Legösszetartóbb magyar település 2013” díjat nyeri el az a nagyváros, vagy éppen kis falu, amelynek lakói a legtöbbet kattintanak az Blikk játékán!

Idén első alkalommal a Blikk egy 4 hetes hagyományteremtő versenyre invitálja a magyar falvak és városok rajongóit, hogy megválasszuk a legösszetartóbb magyar települést.

 A „Blikk Klikk: Városok Versenye” alkalmazás segítségével, lakóhelyüket kiválasztva a játékosok feladata, hogy minél több kattintást gyűjtsenek kedvenc magyar településüknek.

Hogy fair legyen az eredmény, a versenyben nem csak azt vesszük figyelembe, hogy hányan kattintanak egy bizonyos településre, hanem azt is, hogy összesen hányan élnek ott. Azaz egy kis falu kevesebb rajongóval is nyerhet, mint egy nagyváros.

A játékosoknak mindössze annyi a dolguk, hogy minél többször kattintsanak kedvenc városukra, és minél több ismerősüket hívják meg játszani. Az a település, amelyik a legjobb eredményt éri el elnyeri a „Legösszetartóbb magyar település 2013” címet!

Megéri segíteni a kedvenc településedet, mert a verseny végén a regisztrált játékosok között egy 16 GB-os Apple iPad 2 táblagép is gazdára talál. Fogj össze barátaiddal kedvenc településedért, és nyerj magadnak egy iPadet!

Össze tudtok fogni, hogy legyőzzétek a többi települést? Gyertek, játszatok velünk!