Melyek most a menő ballagási ajándékok?

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Derencsényi István
Debrecen – Stressz a köbön: múlt héten elballagtak a középiskolák végzős diákjai, megkezdődtek a vizsgák. Megkérdeztük mik voltak idén a toplistás ballagási ajándékok.

Arany nyakláncot kaptam a monogramommal gravírozott medállal. A testvérem ballagási ajándéka kapcsán egy márkás tabletre gondoltunk első körben – osztotta meg velünk Szemán Renáta.

Szemán Renáta Szemán Renáta ©

Az ideális ajándék mindenkinek más, én például imádok olvasni, emiatt könyvnek örülnék a legjobban, vagy esetleg egy gyönyörű ékszernek. A fiúknak talán valamilyen ruhát ajándékoznék – vélekedett Madarász Kitti.

Madarász Kitti Madarász Kitti ©

Maroda Péter amondó, ilyen fiataloknak még nem szabad túl drága ajándékot venni; virágcsokor, csecsebecse, esetleg egy mutatós óra bőven megteszi.

Maroda Péter Maroda Péter ©

Nálunk elég aktuális ez a téma, rengeteg ismerősöm kap ékszert ballagásra, vagy valamilyen számítástechnikai eszközt, egy jó laptopot vagy éppen tabletet – felelte Buru Zsombor.

Buru Zsombor Buru Zsombor ©

Lapostyán Lászlót is ékszerrel lepte meg családja, amikor eljött a nagy nap. Szerinte a hölgyeknek ideális lehet a vásárlási utalvány, a legényeknek pedig egy jó minőségű ital.

Lapostyán László Lapostyán László ©

Szerintem olyan ajándék dukál, ami személyes jellegű, a ballagó szívéhez közel áll, és amikor majd ránéz, mindig eszébe jut az, hogy miért és kitől kapta – fogalmazott Fekete Dávid.

Fekete Dávid Fekete Dávid ©

HBN | Fotó: Molnár Péter
hirdetés