Melléképület és garázs égett a Hétvezéren

Akt.:
Melléképület és garázs égett a Hétvezéren
Debrecen. Melléképület és garázs kapott lángra szerdán a Hétvezér utcán. A tüzet rövid időn belül eloltották. – A 9 óra 16 perckor érkezett jelzés alapján II-es kiemelt riasztási fokozattal, összesen 4 tűzoltógépjárművel és 20 fővel vonult a katasztrófavédelem hivatásos tűzoltóegysége Debrecenbe a Hétvezér utcára, ahol egy melléképület és egy garázs kapott lángra.

A tűz átterjedt egy lakóház tetőszerkezetére is – tudatta aznap délelőtt a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. – A tűzoltók néhány percen belül a helyszínre érkeztek, két vízsugárral megkezdték a tűz körülhatárolását, és az épületből kihoztak egy gázpalackot is. A beavatkozók a tüzet rövid időn belül körülhatárolták, eloltották, jelenleg az utómunkálatok tartanak. A helyszínen félpályás útlezárásra lehet számítani. Személyi sérülés nem történt – olvasható dr. Kiss Szilvia tűzoltó főhadnagy, megyei szóvivő közleményében. 

Feltételezhetően elektromos eredetű volt a tűzeset, de a szakértők még vizsgálják a körülményeket.  Az anyagi kár jelentős.

HBN 
Fotó: Matey István