Mel B tánccal fogyasztotta hátsóját

Fotó: RTL KLUB
Fotó: RTL KLUB
Az énekesnő felesleges kilóitól egy táncos showműsornak köszönhetően szabadult meg.

Melanie Brown letáncolta magáról a kilókat. A Spice Gilrs egykori énekese komoly súlyfelesleget szedett magára második terhessége alatt, ami súlyos lelki problémákat is okozott nála. Az énekesnő azután esett depresszióba, hogy élete férfija, Eddie Murphy meghátrált a komolyabb kapcsolat elől és elhagyta Melaniet, valamit születendő kisfiát, akit a nyilvánosság előtt is megtagadott. Mel B számára a változást egy amerikai táncos showműsor hozta meg, ahol nemcsak a kilóktól szabadult meg, de új értelmet nyert az élete is.

Megvolt a baba is meg a szerződés is

– A terhességem alatt húsz kiló kúszott fel rám. A babám viszont alig három kilót nyomott. És sokkolt, hogy már aláírtam a szerződést a Dancing with the stars produkciójára, szóval két hónapom maradt, hogy megszabaduljak a zsírpárnáimtól.

Melanie nagyon élvezte a produkció minden pillanatát Maksim Chmerkovskyj oldalán, akivel állítólag sokkal közelebbi kapcsolatba került, mint azt a showműsorban látni engedtek. Persze a sok izzasztó gyakorlásnak megvolt az eredménye, ugyanis Melanie egészen a második helyig jutott a versenyben.

– Szóval konkrétan leráztam a fenekemről a kilókat. Mire elkezdődött a műsor, a súlyfölöslegem 99%-át ledolgoztam, a verseny alatt pedig tökéletes lett a testem.

Ép test ép lélek

Melanienak nemcsak a teste lett tökéletes. Hosszú hercehurca után most úgy tűnik, rendeződik kapcsolata Eddie Murphyvel – aki már egy vacsorára is meghívta.

A táncverseny után az énekesnő teljesen talpra állt, és nyilvánosan is hadjáratot indít a kilók ellen. Induló műsorába olyan túlsúlyos embereket hívott meg, akiket a tánc szeretetével fogyasztott le egy eldugott magánbirtokon.

– Három hónapig együtt voltak egy házban. Se telefon, se tévé, semmi zavaró tényező. Kapnak egy táplálkozási szakértőt, egy orvost, meg egy edzőt. Ez lesz az életük három hónapig. Hihetetlen lesz az átalakulás. Sokkoló.

Lelki mentor

Természetesen az énekesnő is nagyon sokat segített a versenyzőknek. Nemcsak személyes tapasztalatait osztotta meg velük, hanem igazi lelki mentorrá vált a műsor alatt. Ugyanis Melanie szerint itt is kell az emberi támogatás, ugyanúgy, mint az élet bármelyik területén.

– Ez a show azért is fontos a számomra, mert három hónapig folyamatosan találkoztam ezekkel az emberekkel, és hozzám nőttek. A történetük pedig megérinti a szívünket. Nem maradt szárazon a szemem, amikor a műsort vezettem.

Az egykori Spice Girl azóta egy percre sem áll meg. A mozgás számára igazi életérzéssé vált és szemmel láthatóan nagyon élvezi. És sokak mellett most már ő is elmodhatja magáról, hogy a tánc nemcsak a lelkét, de a testét is megfiatalította.

A Reflektor riportja itt látható!

Forrás: RTL Bulvár