Megyei foci: sok nyitott kérdés maradt az utolsó körre

Illusztráció
Illusztráció
Hajdú-Bihar – Még akár az Újváros és a Böszörmény is feljebb kapaszkodhat a tabellán.

A hétvégén több bajnokságban is véget érnek a 2015/16-os küzdelmek: az NB II.-esek, az NB III.-as gárdák és a megye I-es csapatok is befejezik a szezont. A másodosztályú pontvadászatban szereplő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a hatodik helyről várja a záró felvonást, azonban Feczkó Tamás tanítványai akár a negyedik pozícióban is zárhatnak, ehhez persze az kell, hogy legyőzzék soros ellenfelüket, a Szigetszentmiklóst, illetve hogy a Kisvárda és a Csákvár ne szerezzen pontot.

Az NB III. Keleti csoportjában a DVSC-DEAC legrosszabb esetben is a 12. helyen végez. Szatmári Csaba alakulata vasárnap 18 órától az Újpest II. vendégeként lép utoljára pályára ebben a kiírásban. Ha nyer a kis Loki, a DVTK II. és a Somos SE viszont nem, akkor a 10. pozíciót is megszerezheti a kis Loki.

A Szertár Sportbolt megye I-ben már az utolsó, 30. forduló sem hozhat változást a bajnok kilétét illetően, hiszen a Hajdúböszörmény már megnyerte a bajnokságot. Már az is biztos, hogy a Sárrétudvari lesz a második, és a két kieső Hosszúpályi és Püspökladány. A bronzérem sorsa még kérdéses, a jelenlegi harmadik Hajdúnánás (56 pont), vagy a negyedik Nyíradony (54 pont) is odaérhet a dobogó harmadik fokára.

Technikai okok miatt az NB II.-es, NB III.-as és megye II-es bajnokságok eredményeit, valamint a totót majd csak a keddi lapszámunkban közöljük.

HBNSporthírek


hirdetés