Megvédték tavalyi elsőségüket

Az első helyen végzett az Eötvös DSE mini leánycsapata a Marosvásárhelyen június 4. és 6. között megrendezett tornán. A gyermekegyüttes hetedik helyezéssel térhetett haza.

A minialakulat ugyan kikapott első meccsén a Toplicától 2:1-re (a döntő játszmában 15:13 volt), ám aztán sorra múlták felül ellenfeleiket. 2:0-ra verték meg a Marosvásárhelyi Sportiskola A és B csapatát, valamint a Dicsőszentmárton és a Torda együttesét. Így a körbeveréseknek köszönhetően a tavalyi esztendőhöz hasonlóan az első helyen végeztek a lányok.
A gyerekek 2:1-re győztek a Dicsőszentmárton ellen, és 2:0-ra kikaptak a Balázsfalva, a Onisofor Ghibu, a Nagyvárad és a Torda csapatától, továbbá a Marosvásárhelyi Sportiskola A és B gárdájától.

Csapattagok
A minicsapat tagjai: Bezzeg Kamilla, Czéh Kinga, Dichmann Tamara, Kövér Alexandra, Kratina Zsanett, Noszály Bettina, Zilahi Eufrozina.
A gyermekcsapat tagjai: Balogh Anita, Dichmann Tamara, Fehér Zsófia, Kővári Vanda, Kövér Alexandra, Kratina Zsanett, Marczin Daniella, Miskolczi Edina, Nagy Zsanett, Puskás Fanni, Szilágyi Viktória, Zilahi Eufrozina.