Megvédte címét az MTK a női labdarúgó-bajnokságban

A bajnok MTK csapata a női labdarúgó Jet-Sol Liga bajnoki döntőjének harmadik, Ferencváros-MTK Hungária FC mérkőzése végén a budapesti Kocsis Sándor Sportközpontban 2018. június 1-jén. Az MTK 2-1-re legyőzte a Ferencvárost.
A bajnok MTK csapata a női labdarúgó Jet-Sol Liga bajnoki döntőjének harmadik, Ferencváros-MTK Hungária FC mérkőzése végén a budapesti Kocsis Sándor Sportközpontban 2018. június 1-jén. Az MTK 2-1-re legyőzte a Ferencvárost. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest – Az MTK Hungária FC nyerte a női labdarúgó-bajnokságot azzal, hogy a JET-SOL Liga döntőjének harmadik mérkőzésén 2-1-re legyőzte a Ferencvárost.

A pénteki találkozón többet támadott az FTC, de az első félidőben nem esett gól. A másodikban Allegra Poljak szerzett vezetést a Ferencvárosnak az 53. percben, majd gyorsan fordított az MTK: Tóth Barbara az 56. és a 64. percben talált a kapuba.

A finálé első felvonásán, május 17-én az MTK 3-1-re bizonyult jobbnak idegenben a Kocsis Sándor Sportközpontban, majd a május 24-i második mérkőzésen is vendéggyőzelem született, a Ferencváros 1-0-ra győzött az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

Az MTK nyolcadszor lett bajnok. Sorozatban negyedszer ez a két csapat döntötte el az elsőséget, 2015-ben és 2016-ban az FTC, tavaly pedig az MTK győzött.

– MTI –