Megvédte bajnoki címét a Ferencváros női labdarúgócsapata

Budapest, 2016. május 23. A ferencvárosi játékosok vezetőedzőjüket, Dörnyei Balázst dobálják a levegőbe, miután 3-1-re győztek a női Jet-Sol Liga, az NB I-es labdarúgó bajnokság döntőjének második mérkőzésén, az MTK Hungária - Ferencvárosi TC összecsapáson a BKV Előre budapesti pályáján 2016. május 23-án. A Ferencváros a Magyar Kupa elnyerése után a bajnoki címét is megvédte.
Budapest, 2016. május 23. A ferencvárosi játékosok vezetőedzőjüket, Dörnyei Balázst dobálják a levegőbe, miután 3-1-re győztek a női Jet-Sol Liga, az NB I-es labdarúgó bajnokság döntőjének második mérkőzésén, az MTK Hungária - Ferencvárosi TC összecsapáson a BKV Előre budapesti pályáján 2016. május 23-án. A Ferencváros a Magyar Kupa elnyerése után a bajnoki címét is megvédte. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest – A Ferencváros 3-1-re nyert az MTK vendégeként hétfőn a női labdarúgó NB I döntőjének második mérkőzésén, így 2-0-ás összesítéssel megvédte címét.

A Magyar Kupában is címvédő FTC a nigériai válogatott Ebere Orji, valamint Kocsán Petra góljával a 26. percben már 2-0-ra vezetett. Csigi Eszter találatára a 67. percben még Nagy Lilla válaszolt, az MTK tovább már nem tudta csökkenteni hátrányát.

Eredmény, döntő, 2. mérkőzés:

MTK Hungária FC-Ferencvárosi TC 1-3 (0-2)

Az egyik csapat második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-0 a Ferencváros javára.

– MTI –
hirdetés