Megvan már a magazinod?

Akt.:
Ízelítő a magazinból
Ízelítő a magazinból - © Illusztráció: Magánarchívum
Debrecen – Mese, móka, barátkozás? Itt van veled Sün Barnabás!

Szervusz, kedves barátom, íme az én világom, rég láttalak, idesüss! Megint itt a kicsi sün! Tarts velem ezen a nyáron is: játssz, olvass és rajzolj vidáman, hidd el, nem csalódsz Sün Barnában! Tanulni is szeretek: legyen az az egyszeregy; vagy sok érdekes példája, mi kincset rejt környezetünk háza tája. Gyere, fogjunk hozzá, hadd tegyelek vidámmá!” – Így köszönti Sün Barnabás, a Napló foglalkoztató gyermekmagazinjának névadója olvasóit. Ti megvettétek már a magazint? Megyénk közel száz árushelyén és természetesen szerkesztőségünkben várakozik, hogy kellemes nyári kikapcsolódást szerezzen nektek.

A fogorvosnál

Amellett, hogy megismerhetitek Barni új barátait, elvisz titeket a fogorvoshoz is. A különleges nevű doki, Hód Hümér nagyon hűséges a tejfogacskákhoz: sok tuti tippet ad, amellyel megóvhatjátok azokat. Barnival azon is elgondolkodhattok, vajon kiféle az a fogtündér? Mikor érkezik? Mi a feladata?

Szókereső, labirintus, színező és malomjáték is helyet kapott magazinunk hasábjain, ha ügyes vagy, értékes nyereményekre számíthatsz!

Tudod, hol van Aranydomb? Egy szőlőskertben a város szélén. Azért nevezik így, mert nyáron, amikor magasan jár a Nap, a homokszemek úgy csillognak, mint a valódi arany. S domb azért, mert a szőlőskert régi csősze, Som apó csőszháza épp egy emelkedőre épült, ahonnan rálátni a kerekes kútra. Igazán finom vizet ad a kút, abból töltötte meg nagyapó a bádogkupát. Kíváncsiak vagytok a történet folytatására? Akkor nincs más teendő, mint megkérni a szülőket és a nagyszülőket, hogy vásárolják meg – az előfizetők kedvezménnyel – a kis sün kalandjait és sok más érdekeset tartalmazó magazint.

Kellemes nyarat kíván Sün Barnabás, várjuk szerkesztőségünkbe a helyes megfejtéseket; ne feledjétek, a kicsi sün immár minden évszakban eljön hozzátok!

HBN