Megvan Hajdú-Bihar legszebb karácsonyfája

Akt.:
Balról jobbra: az első, a második és a harmadik helyezett karácsonyfa
Balról jobbra: az első, a második és a harmadik helyezett karácsonyfa - © Fotók: Facebook
Debrecen – Tudjuk, mindenkinek a maga fája a legszebb, s Jézus születésének ünnepét, nem a gömbök, fények teszik emlékezetessé számunkra. A karácsony igazi ékei épp azok, akik körülállják a fát. Azért minden évben igyekszünk szépen felöltöztetni a karácsonyfánkat, s ha már törekszünk, miért ne mutatnánk meg másoknak is, akár ötletadóul. Erre ad lehetőséget a Napló Karácsonyfa-szépségversenye.

A játékra idén csaknem száz nevezés érkezett, s a lap közösségi oldalára feltöltött fotók kapcsán összesen 1200-an fejezték ki tetszésüket. A tíz legnépszerűbb fényképet a szerkesztőségi zsűri értékelte.

A verseny első helyezettje Nagy Zsoltné, akinek jutalma egy éves Digitális Napló előfizetés, és egy Napló ajándékcsomag. Második helyezést ért el Katona-Rimóczi Réka, nyereménye féléves Digitális Napló előfizetés és egy Napló ajándékcsomag. Béres Ágnes karácsonyfáját találtuk a harmadik legszebbnek, ő egy negyedéves Digitális Napló-előfizetést és egy Napló-ajándékcsomagot kap.

kfa

A top tízből nehezen választott a zsűri | Fotó: Derencsényi István

A regisztráló szavazók között a játék lezárása után 3 db negyedéves Digitális Napló előfizetést sorsoltunk ki, a nyertesek: Jurina Beáta, Ignath Mónika, és Andróczki Tünde. Gratulálunk a győzteseknek!

A nyertesek az ajándékátvétellel kapcsolatban kérjük, jelentkezzenek a monika.kovacs@naplo.hu email címen!

HBN