Megvan a tetétleni mobiltolvaj, be is állították a kamera elé

Megvan a tetétleni mobiltolvaj, be is állították a kamera elé
© Fotó: police.hu
Tetétlen – Elfogták és őrizetbe vették azt a 39 éves tetétleni férfit, aki a megalapozott gyanú szerint eltulajdonította a 85 éves néni mobiltelefonját.

Egy idős néni tett bejelentést a rendőrségre csütörtök reggel 8 körül arról, hogy előző nap este tetétleni otthonában Cs. Ernő helyi lakos meglátogatta őt, majd másnap észrevette, hogy az ágya mellől a mobiltelefonja eltűnt.

A bejelentés után a rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a 39 éves férfi előző este a 85 éves sértett házában tartózkodott, majd kihasználta az ágyban fekvő idős néni figyelmetlenségét és eltulajdonította az éjjeli szekrényről a mobiltelefonját. A rendőrök Cs. Ernőt otthonában elfogták és bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították a Püspökladányi Rendőrkapitányságra. A nyomozók a tetétleni férfit gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A helyi lakos beismerő vallomást tett. Az ellopott mobiltelefont a rendőrök a férfinál tartott házkutatás során megtalálták és lefoglalták.


te2

Fotó: police.hu


A Püspökladányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a gyanúsított ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –