Megvan a presztízsmeccs: nyert az Újfalu Nyírbátorban

Nyírgyulaj vs. MVFC
Nyírgyulaj vs. MVFC - © Fotó: Pusztai Sándor
Berettyóújfalu – Két góllal, 4–2-re verte az ex-újfaluiakat is felvonultató Nyírgyulajt az MVFC.

Azzal a Nyírgyulaj KSE csapatával csapott össze a férfi futsal NB I. 8. fordulójában hétfőn este az MVFC-Berettyóújfalu, melynek Lovas Norbert a játékos-edzője. Senkinek sem kell bemutatni a rivális trénerét, ugyanis tavaly még a Mezei-Villben számított alapembernek Lovas. De nem csak az ő neve lehet ismerős az ellenfél keretéből, hiszen a szabolcsiaknál játszik Pallai Gábor, Siska Gergő, Berecz Zsolt és Angyalos András is.

A mérkőző felek kilétét ismerve igazi presztízscsatát tartogatott az összecsapás. Rögtön a harmadik percben két gól is esett, Lovas és Gál István is betalált, ezzel 1–1 volt az állás.

A szünet után tovább rohamoztak a csapatok, és a 35. minutumra Trencsényi János duplájával már 3–1-re ment az MVFC. Ám itt még közel sem volt vége, Angyalostól jött a válasz, de mielőtt még kiegyenlíthettek volna a hazaiak, Rábl János végleg eldöntötte a meccset, 4–2-re nyert Turzó József alakulata.

Az Újfalu lejátszott nyolc találkozóján 14 pontot gyűjtött, és ezzel a negyedik a tabellán. Legközelebb pénteken 19.30-tól lép pályára a Mezei-Vill, a budapesti Déli FC látogat a Pálfi István Rendezvénycsarnokba.

HBN


A tények

Nyírgyulaj KSE–MVFC-Berettyóújfalu 2–4 (1–1)

Nyírbátor, 600 néző, v.: Viczián, Flinta.

Nyírgyulaj: Pallai G. – Varga D., Berecz Zs., Angyalos A., Siska G. Csere: Kriston D., Czerula Zs. Lovas N., Tóth B., Végső Zs., Polényi T., Pénzes Á. Játékos-edző: Lovas Norbert.

MVFC: Tihanyi Cs. – Rábl J., Trencsényi J., Komáromi P., Dávid R. Csere: Vulovic D., Klochko S., Nagy I., László M., Harmati T., Sánta J., Gál I. Vezetőedző: Turzó József.

Gól: Lovas N. (3.), Angyalos A. (36.), illetve Gál I. (3.), Trencsényi J. (28., 35.), Rábl J. (39.)

Sárga lap: Siska G. (29.), Berecz Zs. (35.), illetve Gál I. (4.)

hirdetés