Megvan a gyűrűtolvaj, egy rendőr ismerte fel

Megvan a gyűrűtolvaj, egy rendőr ismerte fel
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogtak egy férfit, aki a megalapozott gyanú szerint ellopott négy gyűrűt egy ékszerüzletből.


A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. június 17-én 11 óra 15 perc körül egy férfi bement a Piac utcában található egyik ékszerboltba, ahol elterelte az eladó figyelmét, és ellopott négy gyűrűt. A nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek az ismeretlen azonosítása és felkutatása érdekében. Az ügyben a rendőrség 2016. június 27-én felhívást is közzé tett – fotóval – a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfiról.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság egyik munkatársa a kép alapján felismerte a keresett férfit, amelyről értesítette a debreceni nyomozókat. A beszerzett információk alapján a rendőrök 2016. június 28-án reggel Hajdúhadházon elfogták a 23 éves helyi lakost, akit a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A. Krisztián beismerte a bűncselekmény elkövetését. A gyanúsított vallomásában elmondta, hogy az ellopott gyűrűket egy zálogházban értékesítette. A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vele szemben – szabadlábon hagyása mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés