Megütötte a mentőtisztet

Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a 25 éves hajdúszováti férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2015. július 25-én ököllel szájon ütött egy őt ellátó mentőtisztet egy debreceni fesztivál egészségügyi sátrában. A mentős az ütés következtében a földre esett és beütötte a fejét. Az esetet követően a nő még aznap feljelentést tett a Debreceni Rendőrkapitányságon. A rendőrök ezt követően adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható N. Pált. A járőrök a 25 éves férfit – akit a fesztivál területén a biztonsági őrök tartottak vissza – elfogták és előállították a városi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a hajdúszováti férfival szemben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal az illetékes ügyészség részére megküldte.

– police.hu –


Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar megyei rendőröknek az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a tudomására. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 9 esetben történt.
hirdetés