Nagyvilág

2015.01.18. 14:20

Vanessa Hudgens is szerepelni a fog a Grease feldolgozásában

Nagyjából négy évtizede mutatták be a moziban a Grease című filmet. Az azóta is töretlenül népszerű musicalt most újra feldolgozzák.

Nagyjából négy évtizede mutatták be a moziban a Grease című filmet. Az azóta is töretlenül népszerű musicalt most újra feldolgozzák. A musicalt 1971-ben, a filmet pedig 1978-ban mutatták be. Most a Fox készítene belőle egy modernizált változatot úgy, hogy tulajdonképpen élőben közvetítenek egy előadást. A rendező most megpróbál egy másik generációt is megszólítani a darabbal, amihez nélkülözhetetlen az, hogy a színészeket is a ma divatos személyek közül válasszák ki. Julianne Hough fogja játszani Sandy szerepét, a High School Musical sztárja, Vanessa Hudgens pedig Rizzo-t kapta. Julianne azt nyilatkozta, hogy a Grease volt az egyik film, ami miatt ő is ezt a szakmát választotta. Lényegében egész életében arra várt, hogy Sandy bőrébe bújhasson.

Vanessa is nagyon örült a felkérésnek, szerinte igazi kihívás lesz ez a szerep. A Fox egyelőre nem közölte, hogy ki lesz férfi főszereplő, de John Travolta után mindenképp nehéz feladatot vállal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!