Magyarország

2008.07.04. 19:57

Keresik a budapesti lövöldözőt

<p>Budapest - Keresi a rendőrség azt a férfit, aki csütörtökön kora délután lövöldözött a budapesti Városligetben. A férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki, emberölés kísérletének gyanúja miatt.<BR /></p>

Lakatos István egy - eddig még ismeretlen - társával együtt csütörtökön támadott meg és bántalmazott egy budapesti férfit, majd Lakatos több lövést is leadott maroklőfegyveréből. Az ügy még szerdán kezdődött, az 56-osok terén, kártyázás közben veszett össze két csoport. A vitapartnerek csütörtök délután újra találkoztak a parkban, ekkor azonban már több lövés is eldördült. A lövöldözésben senki sem sérült meg.

A gyanúsított 44 éves, erős testalkatú, haja rövid, sötét színű. Rendszeresen keresztnévként a Sándor vagy Gyula nevet is használja. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki Lakatos István jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 477-3752 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán vagy a központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!