Megtetszett neki a mobiltelefon

Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 20 éves fiúval szemben, aki a gyanú szerint egy helyi áruházból mobiltelefont tulajdonított el.


Egy férfi bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére a lopásról. Eszerint egy fiú eltávolította az egyik mobiltelefonról az áruvédelmi eszközt, majd a telefont a zsebébe rejtette és azzal fizetés nélkül távozott az üzletből.

A helyi lakost a bolt alkalmazottja észrevette és a helyszínen visszatartotta. A járőrök Sz. Zoltánt elfogták, majd bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A terhelt a bűncselekmény elkövetését elismerte. A 20 éves fiú vallomásában elmondta, hogy azért lopta el a telefont, mert az megtetszett neki.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– police.hu –