Megtapasztalhatták a debreceni floorballosok, hogy miben kell még fejlődniük

Megtapasztalhatták a debreceni floorballosok, hogy miben kell még fejlődniük
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – Komoly ellenféllel kellett farkasszemet néznie a debreceni floorball csapatnak: pillanatnyilag hazánk 4. legjobb csapata, az IBK Cartoon Heroes látogatott a cívisvárosba. A mérkőzést nem az egyetemisták várták esélyesként, de szerették volna megnehezíteni a fővárosi gárda dolgát.

Ennek ellenére a nagy akarásnak az első percekben nyögés lett a vége: a fővárosi csapat könnyedén játszotta be a hazaiak térfelét és könnyű gólokat szerezve magabiztos előnyel várhatták a második játékrészt. A középső etapban végre magára talált a debreceni csapat és a játékrész jelentős részében egyenrangú ellenfele tudott lenni a mesehősöknek. Az utolsó, tét nélküli harmadban minden debreceni játékos pályára léphetett és megtapasztalhatta, hogy miben kell tovább fejlődnie.

A fővárosi csapat a vártnál könnyebben tudta kivívni a továbbjutást, a hazai csapat mindösszesen 15 percig volt egyenrangú partner. Ugyanakkor a debreceni játékosok testközelből tapasztalhatták meg, hogy miben kell fejlődniük a későbbiekben, hogy a csapat által kitűzött célokat sikerüljön elérni.

Duró Norbert, a DEAC vezetőedzője: „Sajnos nem azt kaptam a mérkőzéstől, amit előzetesen vártam. Számos esetben pontatlanul védekeztünk, amely egy ilyen tudású csapat ellen luxusnak számít. Bízok benne, hogy a srácok sokat tanulnak ebből a mérkőzéstől és motiváltan vágnak bele a további edzésekbe, hogy legközelebb jóval szorosabb mérkőzést játsszunk, és ne okozzunk csalódást magunknak és szurkolóinknak!


DEAC – IBK Cartoon Heroes

Magyar Kupa, 1. forduló

  • Vezette: Sashalmi Sándor, Rab Konstantin
  • Helyszín: DE Kecskeméti János Sportcsarnok, 50 néző
  • DEAC pontszerzői: Végh Ádám (1+1), Nagy Máté (1+0), Lakatos-Tálas Péter (1+0), Mokrai Ádám (0+1), Lánczi András (0+1)
hirdetés